Två oavgjorda matcher för damlaget!

Vårt damlag spelade två oavgjorda matcher under söndagen, mot Råå BTK B och Vetlanda BTK.

Vi har seriens bästa spelare i Simone Dueholm! Hon har i varje fall seriens bästa kvot med 10-2 och det är mycket bra. Här kommer de individuella resultaten från helgen.

Simone Dueholm spelade strålande under söndagen. Hon förlorade endast ett set och det var mot Vetlandas Martina Quist. Men hon vann med 3-1. Sedan slog hon följande spelare med 3-0: Vetlandas My Samuelsen och Fanny Svensson, Råå BTK:s Dorentina Shabani, Anita Andersson och Sofia Malmsten. Speciellt segern mot Sofia var riktigt bra. Här har Åstorp en riktig stjärna och det är väldigt kul att hon vill spela med oss.

Natalie Luu började spela mot Sofia Malmsten och förlorade med 3-0. Sedan förlorade hon mot Anita Andersson med 3-1 för att sedan slå Dorentina Shabani med 3-1. Mot Vetlanda vann hon mot Fanny Svensson med 3-0 och med 3-1 mot My Samuelsen. Mot My spelade hon väldigt bra! Mot Martina Quist blev det förlust med 3-0.

Rebecca Ulfskans spelade endast mot Råå BTK B där hon förlorade med 3-1 mot Sofia och med 3-1 mot Anita, för att sedan vända ett 2-0-underläge mot Dorentina till vinst med 3-2.

Felica Do spelade mot Vetlanda BTK där hon spelade bra mot My Samuelsen där hon ledde med 2-0 i set och hade matchboll i femte set, men tyvärr förlorade hon med 12-10 i det setet. Mot Martina Quist förlorade hon med 3-0 och mot Fanny Svensson med 3-1.

Dubbelspelet är inget att hänga i granen. Först förlorade Natalie/Felicia med 3-1 mot Råå och sedan provades Felicia/Simone mot Vetlanda men där blev det förlust med 3-1.

Se det kompletta resultatet här.
Läs även på Helsingborgs Dagblad.

Sedan kan man bara säga att nu måste väl våra flickor från Åstorp fatta att man måste värma upp och sedan hålla sig varm innan man skall spela! Det håller inte att bara stå och slå fem minuter innan match och sedan inför nästa match bara resa sig rakt upp och gå ut och spel, stel och kall. Man måste värma upp töser!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest