36 klubbar är anmälda till Cliffton Cup!

Nu har alla klubbar anmält sig som sagt att de skall komma till vår tävling i Åstorp den 29-30 oktober. Det blev hela 36 klubbar och det är bra, speciellt med tanke på att det är seriehelg i de nationella serierna på seniorsidan.

De klubbar som vi hälsar hjärtligt välkomna är:
Allerums GIF, Arlövs IK, Bjärnums BTK, Brønshøj Bordtennis, BTK Hylte, BTK Kävlinge, BTK Rekord, BTK Scania, Degeberga GOIF, Eslövs BTK, Halmstads BTK, Höganäs BTK, IFK Lidköping, IFK Lund, KFUM Kristianstad, Klippans BTK, Kvarnby BTK, Kyrkhults BTK, Kågeröds BTK, Köpingebro IF, Laholms BTK Serve, Lidhults GOIF, Ljungby BTK, Ljunghusens BTK, Malmö IF, Markaryds BTK, Olofströms BTK, Sjöbo BTK, Skurups BTK, Strövelstorps BTK, Svedala BTK, Tomelilla AIS, Trelleborgs BTK, VIK-47, Vinnö IF och Åstorps BTK.

Det blir 376 matcher på lördagen och 336 på söndagen, dvs sammanlagt 712 matcher, eller 82 mer än i fjol.

I år gläds vi speciellt åt att 27 flickor skall spela i F-11. Väldigt kul att så många flickor vill spela i tävlingen och att de vill spela pingis!

  • Deltagarlistan finns här. Nu går det inte att komma med om man skulle bli seedad efter senaste rankingtabell som kommer ut på fredag.
  • Här finns deltagarlistan indelad klubbvis.
  • Här kan ni se hur många matcher som kommer att spelas och hur de är fördelade.
  • Programmet för tävlingen finns att läsa här!
  • Nytt: Seedningen är klar. Seniorklasserna är seedade enligt datarankingen, och ungdomsklasserna efter hur många sverigepoäng man har skaffat sig innan tävlingen. I HJ-20 finns det inga med sverigepoäng så den klassen är seedad från resultaten i datarankingen. Klicka här så ser ni seedningen från F/P-12 till DJ/HJ-20.

Uppdaterat 2011-10-28 kl 11,05
Helsingborgs Dagblad skrev idag (27/10) om tävlingen. 

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest