A-laget är med i toppen av serien!

A-laget spelade två matcher i helgen. På lördagen spelade de mot Kristianstads PK och den matchen slutade 7–7. Under söndagen skrällde de rejält med att spela 7–7 mot Allerums GIF.

I matchen mot Kristianstads PK tog Billy Wahlgren tre segrar, Henrik Selmquist två och Viktor Stilling tog två segrar. Det var kanske en liten missräkning att de bara spelade 7–7, men Kristianstads Fredrik Andersson storspelade och vann alla sina matcher plus att vårt dubbelspel inte är det bästa för närvarande. Resultaten ser ni här.

På söndagen kom den stora skrällen: Haganässkolans gymnastiklokal. A-laget spelade 7–7 mot Allerums GIF, storfavoriterna till seriesegern, men matchen startade med lite tråkiga saker. Trots att alla har spelat förut i lokalen, och vi hade pratats vid för en vecka sedan per telefon om var vi skulle spela och att vi då var helt överens om att det inte var några problem att spela där. Tyvärr började några Allerum’are att tramsa om att lokalen inte var stor nog för att spela i. Vi är där för att spela pingis och inget annat. Åstorps kommun har ingen annan lokal att låta oss spela i, och spelarna i motståndarlaget vet om dilemmat. Men de sansade sig och spelade matchen trots det.

I matchen storspelade Henrik och vann sina tre matcher utan att tappa ett set. Henrik vann också dubbeln med Viktor Stilling. Sedan vann Billy, Viktor och Sebastian Karlsson vars sin match.

Matchsiffrorna finns här och den aktuella ställningen i serien finns här.
Artikel om matchen på HD.se.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest