A-laget spelar i helgen!

Vårt A-lag har seriematcher både på lördag och söndag. Trots att helgens tävling Cliffton Cup har samlat fler deltagare än någonsin.

På lördagen åker laget till Kristianstad och möter Kristianstads PK klockan 10.00. Det är Kristianstads tredjelag med Nils Nilsson, Konrad Åmark, Fredrik Andersson, Per-Gunnar Nilsson och Leslie Lieu. Fyra av dessa kommer att vara med mot oss. Det kommer att bli hårt men chansen finns.

På söndagen möter A-laget storfavoriterna till seriesegern, Allerums GIF, i Haganässkolans gymnastiklokal klockan 15.00. Allt annat än 8-0-förlust i den matchen är en framgång för oss. Allerum ställer upp med: Jonas Permevik, Glenn Davidsson, Stefan Eriksson, Mikael Sjöbeck och Lars Tönissoo. Jonas och Glenn spelade i division 1 i fjol och Stefan spelade där året före. De andra två är inte dåliga de heller, utan kan slå alla våra spelare. Alla utom Mikael har spelat i Höganäs BTK under de senare åren men Mikael har spelat för BTK Rekord. Så det är inga duvungar våra lirare får möta.

Mot detta ställer Åstorps BTK upp med Billy Wahlgren, Sebastian Karlsson, Henrik Selmquist och Viktor Stilling. Viktor och Henrik är småskadade så deras medverkan är lite oklar för dagen. Om de inte kan så blir det Albin Karlsson eller Christofer Rosdahl som får spela.

Lycka till!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest