I kväll är det derby i Åstorp!

I kväll så startar div.5 A med ett Åstorpsderby. B-laget möter Åstorp Classic. Matchen startar klockan 19.00 i Haganässkolans gymnastiklokal.

B-laget har blivit lite brandskattat eftersom en hel del lirare har lagt av helt plötsligt. Men trots det så ställer de upp med ett ganska slagkraftigt lag. Laget i kväll består av Christofer Rosdahl, Alexander Albæk, Dennis Mårtensson och Rebecca Ulfskans.

Classiclaget ställer upp med Kenneth Bokne, Björn Nilsson, Henrik Kylberg och Christer Emilsson. De må vara lite av favoriter i denna matchen, men det finns chans för B-laget att knipa en poäng – men då måste alla spela på topp i laget.

Kom gärna och titta. Det kommer troligtvis att bli en jämn och spännande match.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest