Natalie övertygade i Rekordspelen!

Natalie på prispallen!

Natalie storspelade under lördagens spel i Rekordspelen. Hon blev trea i F-13 och femma i DS-2. Felicia Do blev femma i F-13. Frederik Albæk spelade bra i P-12 och nådde där en delad nionde plats.

Natalie spelade riktigt bra idag. Hon storspelade i stort sett hela dagen. I F-13 gick hon till semifinal och där ledde hon med 2-0 i set mot Erika Fronth från Falköping. Tyvärr höll det inte hela vägen fram utan hon förlorade med 3-2. I DS-2 fortsatte storspelet. I första omgången slog hon en norska som spelar för Fokus vid namn Kristin Eng med 3-2. Sedan kom dagens största skräll, skulle tro att det var tävlingens största. Hon slog Helena Zetterström från Ängby SK med 3-1 i set. Helena var i våras i SM-final i F-14 klassen och är rankad som nummer två i Sverige i F-15. Riktigt bra gjort. Sedan förlorade Natalie mot Alice Tolstoy från BTK Rekord i kvartsfinalen och det är det inte så mycket att snacka om. Mycket bra spelat, Natalie. Det börjar märkas att du tränar betydligt mer nu!

Felicia Do spelade mycket bättre än på länge och tog sig till kvartsfinal i F-13. Där förlorade hon mot Filippa Bergand från Åsa IF. Sedan tog hon ett set på Sofia Egertz från BTK Frej, vilket är bra gjort.

Frederik Albæk tog sig till åttondelsfinal i P-12, vilket får anses vara bra. Därmed tog han tre nya Sverigepoäng och det börjar närma sig att han kommer med till U-SM nu. Kommer bara att behövas en 6-8 poäng till för att klara det och vi är bara i början av säsongen. I P-13 åkte han ut i första omgången.

Alexander Albæk, Christofer Rosdahl, Albin Karlsson och Sebastian Karlsson åkte samtliga ut i första omgången. Men samtliga spelade bra och alla förutom Alexander har chans att ta revansch i morgon, då de skall spela igen.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest