Nya ledare i klubben!

På tisdagskvällen hölls ett möte om bland annat ledarsituationen.

Följande blev bestämt:

  • Tränare för elitgruppen, måndag, onsdag och torsdag 18.30-20.30 där uppe: Stefan
  • Tränare/ledare för gruppen där nere, måndag Dennis, onsdag Billy och på torsdagar får det gå runt.
  • Ledare för tjejgruppen måndag och onsdag 17.00-18.30: Rebecca, Felicia och Natalie.
  • Ledare/tränare för pingisskolan tisdag Dennis med hjälp av Jerker Hellgren, torsdag: Henrik Kylberg med hjälp av Björn Nilsson.

Sedan ska vi jobba på att fler tränare/ledare ska finnas tillhands när det börjar bli tryck på verksamheten igen. Just nu är det lite nergång men vi får jobba på att fler vill komma och lira hos oss igen och vara med i gemenskapen hos oss.

Poängterades också väldigt mycket om hjälpen som behövs på våra tävlingar. Kan vi inte fixa detta så kommer det att bli dyrt att spela pingis för då försvinner vår största inkomstkälla. Tre helger om året behöver klubben den hjälpen och det skall väl inte vara omöjligt att ställa upp då!

Det kändes betydligt positivare efter mötet med föräldrar, spelare och tränare. Det finns ett intresse av att klubben skall fortsätta att producera talanger och att medlemmarna skall kunna ha kul med sin pingis.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest