Pingisiadens zonfinal i Åstorp på söndag!

På söndag kl 10.00 (samling 09.30) startar zonfinalen i den riksomfattande pingistävlingen Pingisiaden i Åstorp. Det är i Haganässkolans gymnastiklokaler som tävlingen kommer att hållas.

I år är det nytt deltagarrekord med nästan 100 anmälda i de fyra skånska zonfinalerna. Det spelas också zonfinaler i Sjöbo, Malmö och Kristianstad. Åtta pojkar och sex flickor i distriktet är direktkvalificerade till distriktsfinalen som spelas i Kävlinge den 13 november. Från varje zonfinal blir de åtta bästa pojkarna och de fyra bästa tjejerna kvalificerade till distriktsfinalen. Det kommer även att spelas ett så kallat B-slutspel vilket innebär att alla kommer att nå slutspelet och kommer minst att spela 3 matcher.

Från Åstorps BTK är följande anmälda till tävlingen:

Pojkar:

  • Marcus Engvall
  • Linus Mathiasson
  • Amadeus Hellgren
  • Frederik Albæk

Flickor:

  • Amanda Wong
  • Maria Breman-Elkasson
  • Nermina Nocic
  • Moa Sjöström
  • Nadejda Astafjeva
  • Emelie Luu

Anmälan måste göras före klockan 09.30. Finns det någon mer som är född år 2000 eller senare som vill spela så går det bra att komma också. Spelet börjar så fort alla anmält sig och lottningen är klar. Så kom i tid!

Deltagarlista finns här (pdf).

Finns det någon i klubben som inte har så mycket att göra på söndag förmiddag så är du mycket välkommen ner till Haganässkolan och hjälpa till att döma matcherna. Kan vara spännande och se våra nya “stjärnor” i aktion.

Välkomna!

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest