Rumänien-läger

1/3 av gänget både rumäner och skandinaver

1/3 av gänget både rumäner och skandinaver

Nyss hemkommen från Bistrita, Rumänien, där jag har varit på läger i en vecka. Med mig på resan var 6 norrmän (“Joffe”, Adrian, Morten, My, Nini och Rebekka), tre svenskar (Emelie Svensson, Madeleine Björding och Linn Millbert) och Simone Dueholm från Danmark.

Vi tränade och bodde på “Sala Tenis de Masa”, CSM Bistritas hemmaarena, där även några av de rumänska spelarna bor. Vi tränade två pass om dagen där varje pingispass var runt 3 timmar och efter varje pass var det fysträning. Resan har varit jätterolig och lärorik. Det enda negativa är alla myggbetten som vi lyckades få…

+ Jättebra träning
+ Bra mat
+ Tränarna
+ Träffat nya härliga människor
+ Vädret
– Alla myggbetten

Ni som var med på lägret och läser detta:
Stort tack för en minnesvärd resa! 🙂

Rebecca Ulfskans

Fler bilder finns här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest