Topp-12 i Lessebo!

Det var ingen av våra spelare som behöll sin ranking till tävlingen. Men Natalie var nära att behålla sin. Men med tanke på att de spelade mot de 12 bästa från region syd (Skåne, Blekinge, Småland & Halland), så var det bra att bara ta sig hit!

Natalie Luu startade med att förlora stort mot Felicia i sin första match sedan förlorade hon mot Emma Nilsson Carlshamns BTK för första gången. Där försvann direkt chansen för att hon skulle kunna gå till riksfinalen senare i höst. Under söndagens spel spelade hon riktigt bra pingis. Hon pressade t.ex Filippa Bergand från Åsa BTK, som vann hela tävlingen. Hon förlorade med 3-1 men spelet var bra. Sedan gjorde hon en kanonmatch mot Natalie Siswanto Tabergs SK. Hon slutade tvåa i hela tävlingen, men vår Natalie vann efter att hon vänt ett 2-0 underläge och sedan också legat under med 10-7 i fjärde. Starkt att vända där. Hon fick kvoten 8-3 i tävlingen.

Felicia Do gjorde en riktigt bra match i tävlingen och det var mot Natalie Luu. Sedan kom hon tyvärr inte upp i någon högre topp utan hon slutade på 9:e plats i tävlingen. Hon fick kvoten 4-7.

Albin Karlsson har det fortsatt tungt. Han spelade väl hyfsat under lördagen där han hade 3-3 i kvot. Han slog bland annat Sjöbos Fritiof Nilsson med 3-2 efter 12-10 i avgörande.  Där hade han lite tur och vi trodde det skulle börja vända för honom igen. Men under söndagen fungerade ingenting utan han förlorade alla fem matcherna. Han förlorade mot spelare som han aldrig förlorat mot innan. Men det är bara att komma igen. Kvoten blev 3-8. Hans deltagande på rikslägret kommer lägligt för honom. Där kanske han kan få tillbaka lite självförtroende igen så att det vänder.

Här finns alla resultaten.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest