8–1 till Classic!

Åstorp Classic övertygade igen. De slog tillbaka Kågeröds BTK 3 med 8–1.

Laget går från klarhet till klarhet. På torsdagskvällen var det Kågeröds BTK 3 som fick stå tillbaka. Det blev en övertygande 8–1 seger.

Kent Tillgren var aldrig hotad i sina två matcher och hans formkurva pekar uppåt. Björn Nilsson vann också sina två matcher, men han tappade ett set mot rutinerade Christer Johnsson. Han vann även en dubbel ihop med Christer Emilsson.

Kenneth Bokne slog för första gången i sin karriär Christer Johnsson och det gjorde han med 3–1. Sedan blev han nog trött och nöjd. För i nästa match förlorade han mot Kågeröds största talang. 10 åriga Albin Persson med klara 3–0. Christer Emilsson tappade endast ett set och han spelade även bra i dubblen. Hans formkurva är också på väg uppåt.

Matchresultatet ser ni här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest