Classic förlorade mot BT Syd!

Åstorps Classic förlorade mot BT Syd. Inte så konstigt eftersom vårt senaste nyförvärv Sven-Inge Jönsson blev skadad.

I matchen mot Stefan Wallin snubblade “Klicken” och trillade på golvet. Det kändes som om något gått av i foten, sade han. Inget att välja på, det var köra honom direkt till akuten i Helsingborg. Vi hoppas att han kommer tillbaka och kan lira igen. Han har visat att han har gått fint in i Classic-gänget.

Det var något av skadornas match. Christer Emilsson fick ryggproblem och hade svårt att röra på sig och i motståndarlaget fick Stefan Wallin problem med sin spelarm redan under uppvärmningen. Troligen en muskelbristning.

Själva matchen förlorades med 8-6 efter en del dramatik. Klicken hann vinna en match innan olyckan var framme och visade då upp ett spel som troligen hade inneburit att matchen kunnat få en annan utgång. Henrik Kylberg vann två matcher, speciellt mot Loa Schoug visade han att han är en riktig kämpe. Trots matchbollar emot sig lyckades han vinna den matchen. Björn Nilsson och Christer vann vars sin match. En dubbel vanns av Henrik och den hastigt inkastade Stefan Karlsson, som fick ställa upp i dubbeln när “Klicken” skadat sig.

Här kan ni se resultaten från matchen.

3 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest