F-11 laget hade det tufft i Eslöv!

Vårt F-11 lag hade det tufft i Eslöv. De förlorade tyvärr med 5-0 i alla matcherna.

Har fått knapphändiga uppgifter från matcherna, tyvärr. Men det jag fått reda på är att Moa Sjöström, Astafjeva Nadezhada och Nermina Nocic höll spelet väl uppe i sina matcher. Men att de förlorade alla matcherna med 5-0. De möte i tur och ordning Kågeröds BTK, Eslövs AI 1 och Eslövs AI 2.

Vad som lagledare Felicia Do sade så hade de kul men att de var lite sura för att de förlorade. Båda de sakerna gör ju att man kan se med tillförsikt på framtiden. Det är precis så det skall vara. Det är klart viktigast att det är kul med pingisen.

Kom igen tjejer. Ni har inte hållt på så länge så det kommer bara att bli bättre hela tiden så länge ni tränar och ligger i.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest