Framgångar i Vikentomater Cup!

Åstorps BTK hade framgångar i Vikentomater Cup i Höganäs i helgen.

Vi skriver om var klass för sig här nedanför, med lite kommentarer om spelarna som var med.

P-11: Här får man nog säga att Frederik Albæk var favorit när man tittade på startfältet. Han gick obehindrat fram till finalen utan att tappa ett enda set. I finalen mot Max Arthursson låg han under med 2-1 i set och avgörande set vann han med 16-14. Starkt att hämta upp underläget och sedan vinna med minsta marginal.

P-13: Här spelade Johannes Collin, Kenny Tran och Frederik Albæk. Det var endast Johannes som gick vidare från poolen och han slutade på delad femteplats. Det får vara godkänt av Johannes som visar återigen att han kommer att bli att räkna med framöver. Kenny hade det tungt i dag också, men han var bra med i några matcher så det kommer så småningom för honom också. Frederik var nog trött efter P-11 och han hamnade i en ganska tuff pool, så han klarade inte sig vidare i denna klassen. Men det är bara en tidsfråga innan han gör det också. Startfältet var riktigt starkt för att vara en D-tävling.

P-15: Här spelade Johannes och Kenny. De hade ingen större framgång här utan åkte ut i poolen, men de har i helgen visat att de är riktigt på gång. Startfältet i P-15 var även det riktigt bra för att vara en D-tävling.

Flickklassen: Här blev det pris till alla. Moa Sjöström blev trea, Astafjeva Nadezhda blev fyra, femma blev Nermina Nocic och 6:a blev lillasyster Edina Nocic. Kul tjejer och vi hoppas ni tyckte det var kul i dag också. Bara ös på och träna vidare så lär ni komma högre upp i prislistan så småningom!

Samtliga resultat finner du här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest