Lilla Strövelstorpscupen inställd!

Tyvärr så ställs Lilla Strövelstorpscupen in, för andra året i rad. 
Vi nåddes av följande besked på mailen från Strövelstorp BTK i går kväll :

Hej!
Vi tackar för de anmälningar vi fått in till Lilla Strövelstorpscupen 2011. Tyvärr fick vi bara in hälften så många som vi satt som minimigräns för att köra tävlingen. Därmed har vi inget annat att göra än att ställa in årets tävling.
Givetvis kommer alla inbetalda anmälningsavgifter att betalas tillbaka omedelbart.
Vi har fått indikationer på att vi varit ute alldeles för sent med inbjudan och information om tävlingen. Vi ska göra allt för att bättra oss inför nästa års tävling. Boka därför redan nu in söndagen den 18 november 2012 i era kalendrar. Vi återkommer med inbjudan och information under våren och igen i början på hösten 2012. Ska givetvis också se till att komma med i Skånes BTFs generalprogram inför nästa säsong.
Med förhoppningar om att vi får bättre medvind nästa år, ber vi åter få tacka för visat intresse.

Styrelsen för Strövelstorps BTK

Vi behöver denna typ av tävlingar i södra Sverige, så det är ett ordentligt bakslag för pingisen här nere att tävlingen ställs in.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest