P-15 laget spelade bra i helgen!

Vårt P-15 lag spelade i helgen i Hylta i norra Skåne. I laget ingår Johannes Collin och Kenny Tran.

Laget spelade tre matcher mot Arkelstorps BTK, Kågeröds BTK 1 och Hylta GF. Vi tveckade i det längsta om vi skulle ha ett lag här. Men det visade att vi hade rätt som anmälde ett lag i denna serien. De vann mot Arkelstorp och förlorade knappt mot Kågeröd och Hylta. Vi tackar även Hylta att de har rapporterat in resultaten så snabbt. När man gör det direkt ökar det intresset för serien.

Arkelstorp BTK  –  Åstorps BTK: 1–3
Här vann Johannes Collin två matcher och sedan så vann Johannes och Kenny dubblen ihop. Kenny förlorade två femsetare så det lär komma ordentligt snart för honom också. Jättekul grabbar. Hela resulatet.

Åstorps BTK 1 – Kågeröds BTK 1: 1–3
Här fortsatte Johannes sitt storspel. Han slog Anders Nilsson som spelar i deras seniorlag i division 5. Det får vi nog säga var en riktig knall. I Kågeröds lag spelade också Jonathan Kvist som spelar i Kågeröds div.4 lag och gör det bra. De hade även med Marcus Åkerlund som också har varit med i div.5 laget. Efter våra spelares förutsättningar gör de en mycket bra match. De visar att våra lirare går framåt rejält nu. Men de missar ju inte några träningar heller, det gör att de blir bra också. Hela resultatet.

Hylta GF – Åstorps BTK: 3–1
Här spelade de också jämnt och Johannes fortsatte sitt storspel och vann en match. Kenny fortsatte att spela bra men förlorade två jämna matcher och de förlorade en tuff femsetare i dubblen. Om ni fortsätter träna som ni gör nu kommer ni att kunna komma högre upp i denna serien. Hela resultatet.

Serietabellen kan se om ni klickar här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest