Sebastian trea i Varbergsspelen!

I Varbergsspelen var det Sebastian Karlsson som övertygade mest av våra spelare, han slutade trea i P-15. Även Frederik Albæks femteplats var godkänt.

Sebastian Karlsson gjorde sitt bästa resultat någonsin i P-15. Han gick ända till semifinal i denna ranking 1 tävling, det var mycket bra gjort. Han slog Emil Havert från Askim i en femsetare i kvartsfinalen sedan verkade han ganska nöjd efter det. Han förlorade i raka set mot sin kompis David Blomberg från Eslövs AI i semifinalen. I HJ-17 och HJ-20 fick han möta David Palmberg från Lyckeby BTK, han var inte chanslös men det ville sig inte riktigt. Men han visade att han närmar sig fler av de bättre nu. I HS-2 fick han stryk i raka set mot Halmstads Jacob Steneteg.

Frederik Albæk spelade bra i poolspelet i P-10. Men i slutspelet kom han fel mot Andreas Bengtsson från Sandareds BTK. I P-12 och P-13 hölls spelet väl uppe men det blev förluster i båda matcherna. Han och hans bror kunde inte vara med under söndagen eftersom de hade fått en maginfluensa på lördagskvällen.

Marcus Engvall var med för första gången i sådana här sammanhang. Han spelade helt OK. Enligt uppgift så hade han kul under tävlingen trots att det inte blev några framgångar vid borden och det är ju som det skall vara: Kul.

Alexander Albæk hann visa att hans kurva är på väg uppåt. En tidsfråga innan han börjar vinna i dessa tävlingar också.

Felicia Do och Rebecca Ulfskans spelade stundtals riktigt bra. Men deras självförtroende är inte på topp nu. Bara hoppas att det vänder till den 3 december då de skall spela seriespel för Åstorps BTK.

Henrik Selmquist är skadad på nytt och kunde inte vara med. Bara att hoppas att han kan vara med i seriespelet den 3-4 december.

Alla resultat kan du se om du klickar här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest