Skånes UGP efter Cliffton Cup!

Det blev några förändringar för våra spelare efter Cliffton Cup. Här redovisar vi Åstorparnas placeringar i Skånes UGP, klass för klass.

De 12 bästa pojkarna och de 6 bästa tjejerna i varje klass går till Skånes UGP final i maj.
För närvarande innehar vi totalt 10 finalplatser.

P-11: Här har vi tre som ligger på finalplats. Frederik Albæk ligger ååta, Marcus Engvall är tia och Amadeus Hellgren ligger på en fin elfteplats. Bara fortsätt att tävla denna säsongen så har ni stora chanser att vara med i Skånes UGP final.

P-12: Frederik Albæk ligger på en tionde plats. Sedan har vi inga fler som är med i toppen. Om han kommer med i två eller fler klasser så får han välja själv vilken klass han skall spela i.

P-14: Albin Karlsson ligger nia och är ensam med chans till finalplats.

P-15: Sebastian Karlsson har en delad andra plats. Albin Karlsson är femma.

F-11: Fyra av våra nya tjejer finns har en delad tolfteplats, med chans att ta sig till slutspel: Maria Breman-Elkasson, Nermina Nocic, Moa Sjöström och Nadezhada Astafjeva. Kul. Fortsätt nu lira så har ni chansen att gå vidare!

F-12: Moa Sjöström, Maria Breman-Elkasson och Nadezhda Astafjeva är på en niondeplats.

F-14: Natalie Luu är trea, Felicia Do sjua, Amanda Wong, Moa Sjöström och Maria Breman-Elkasson på en niondeplats. Vi blir väl väldigt överraskade om inte Natalie och Felicia går till slutspel.

F-15: Här leder Natalie Luu trots att hon bara spelat i en tävling och här ligger Felicia på en tredjeplats.

Summeringen av detta är att vi har många som kommer att spela i Skånes UGP finaler i år som går i Helsingborg den 12 maj 2012. Extra kul att vi har ungdomar underifrån som har stora chanser att ta sig dit också.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest