Två matcher i division 5 ikväll!

I dag spelar våra division-5-lag igen. Det blir en ganska spännande uppställning i lagen.

Åstorps Classic spelar mot BTK Scania på hemmabana. I vårt lag gör Sven-Inge Jönsson debut. Han har varit mycket aktiv i Höganäs BTK tills för något år sedan. Nu vill han vara med och spela bland “våra gubbar” i Classic vilket är väldigt kul. Välkommen till Åstorps BTK , “Klicken”! Matchen startar 19.00

B-laget möter Klippan 1 i Klippan. Flera ny-gamla lirare ställer upp. Förutom Christofer Rosdahl och Alexander Albæk kommer Johan Lundquist att göra comeback efter något års uppehåll. Som fjärdeman ser vi antingen Jim Persson, Albin Karlsson eller André Svensson, som i så fall efter ganska många års uppehåll att göra comeback. Vi hälsar våra “f.d” lirare tillbaka i Åstorpströjan. Matchen startar 19.00.

Tabell och matcher i serien ser ni här. Eftersom det är nio lag i serien så kommer denna omgång som nummer 9. Matcherna i omgång 9 ligger en bit ner på listan.

Lycka till!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest