Ungdomsserierna startar på lördag!

Det är mycket glädjande att vi fått ihop tre ungdomslag i årets Skåneserier: P-9/F-11, P-11 A och P-15.

Vi har ett lag med i P-9/F-11. Laget består av våra flickor som börjat spela nu i höst. Kul att de kommer med i seriespelet så tidigt. Martin Sjöström är lagledare och både Felicia Do och Rebecca Ulfskans har lovat stötta upp. Laget beger sig till Eslöv på lördag morgon för att spela kl 10.00. Alla lagen kommer att mötas en gång var, därefter delas lagen in i två grupper. Skulle tro att det blir tre matcher på lördag vilket är brukligt. Dessa tio lag deltar:

Allerums GIF, Bjärnums BTK 1 & 2, Eslövs AI 1 & 2, IFK Lund 1 & 2, Kågeröds BTK, Åstorps BTK samt Österlens BTK.

Vi har också ett lag med i P-11. Lagledare är Kurt Albæk och André Engvall. Serien heter P-11 A och första omgången spelas i Kågeröd på lördag med start kl 10.00. Lagen kommer att mötas två gånger innan det är dags för slutspel. Följande åtta lag deltar:

Allerums GIF, BTK Rekord, Höganäs BTK 1 & 2, IFK Lund 1 & 2, samt Åstorps BTK.

Slutligen har vi ett lag med i P-15 med Path Tran som lagledare. P-15’s första omgång spelas kl 10.00 i Hyltas lokaler i Påarp, som ligger i Göingebygden. Lagen kommer att mötas tre gånger var innan det är dags för slutspelet senare i vår. Dessa 6 lag deltar:

Arkelstorp BTK, Arlövs IK, Hylta GF, Kågeröds BTK 1 & 2, samt Åstorps BTK.

Alla serierna spelas i tvåmannalag. I lagmatchen kan man ha ända upp till 6 spelare med. Laget bestämmer själva hur många som skall vara med. Men man måste vara minst två för att kunna spela matchen eftersom man spelar fyra singelmatcher och en dubbelmatch.

Spelprogram och spelplatser kommer att visas på nätet från och med i kväll, vi återkommer med länken så fort den blir känd. På den sidan så ska du även kunna klicka vidare och kolla alla serier som spelas, från Pingisligan ner till ungdomsserierna.

Lycka till!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest