7–7 mot BT Syd för A-laget!

A-laget spelade i Helsingborg på lördagsförmiddagen i en mycket jämn match, som hade kunnat sluta precis hur som helst.

Albin Karlsson storspelade och slog Lukas Schoug med 3–1 set. Sedan hade han i sista matchen 2-0 på Minh Vuong Pham som han förlorade han mot med 3–2, men han spelade sin livs pingis denna dag. Kul. Hans tävlingsuppehåll har gjort honom gott. Att han sedan förlorade mot Joakim Karlsson med 3–0 är inget att säga om. Sebastian Karlsson hade 4 matchbollar emot sig i fjärde set mot Minh men vände och vann matchen med 3–2. Att han sedan förlorade mot Emil Gleerup och Joakim Karlsson är inget att säga om. Billy Wahlgren förlorade mot Emil med 11–9 i avgörande för att sedan vinna med 3–2 mot Lukas och klara 3–0 mot Vinh. Henrik Selmquist vann mot Lukas och Emil för att sedan lägga mot Joakim. Billy och Henrik vann sin dubbel. Sebastian och Albin spelade väldigt bra i dubbeln mot Emil och Joakim, men tyvärr förlorade de med 3–1 i set.

Det var en match som verkligen hade kunnat sluta precis hur som helst så man får nog säga att resultatet var rättvist trots allt. Laget är fortfarande obesegrat och med i täten i serien. I morgon möter de Våxtorps BOIS kl 15.00. Kom och heja på våra spelare, de behöver allt stöd de kan få, så att de kanske kan ta 2 poäng i den matchen.

Resultaten från matchen ser ni om ni klickar här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest