A-laget slog Våxtorps BoIS med 8-3!

Trots att vi fick ställa upp med en reserv för reserverna, så vann vi med klara 8–3.

Sebastian Karlsson började lite trevande men spelade upp sig allt eftersom. Han förlorade första matchen mot Jonas Jönsson med 3–1 för att sedan vinna mot Didrik Lindberg och Markus Lindberg med 3–0 samt dubbeln ihop med sin pappa Stefan med 3–1. Billy Wahlgren tappade inte ett set under dagen och var säkerheten själv. Han slog ganska lätt Joel Wiik-Nedrup och Markus Lindberg med 3–0. Henrik Selmquist vann sina båda singlar efter visst besvär. Men när det gällde plockade han fram lite av det spelet vi vet att kan prestera. Men det såg lite segt ut.

Sedan så spelade Stefan Karlsson som fjärdeman på grund av att de inte fanns någon som kunde spela. Han förlorade mycket klart mot Didrik Lindberg, men spelade upp sig mot Jonas Jönsson som han hade matchboll mot, men förlorade i avgörande set med 12–10 mot honom. Men han var ju med och vann dubbeln ihop med sin son Sebastian, så han är nöjd ändå med dagen.

Nu har A-laget spelat halva serien och de är fortfarande obesegrade: Tre segrar och tre oavgjorda är bra. De är med och slåss om kvalplatsen med Kristianstads PK. Allerum kommer nog att bli för svåra. Så efter halva serien får laget klart godkänt och de har med största sannolikhet nu klarat målsättningen att hålla sig kvar i serien.

Resultatet från matchen ser ni här.
Serietabellen och resultaten från alla matcherna finns här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest