Annandagspingis!

Annandag  Jul, dvs den 26 december, anordnar vi en jultävling för våra medlemmar och deras kompisar, far- och morföräldrar och föräldrar eller andra som har en anknytning till någon i klubben, i våra lokaler på Haganässkolan.

Vi startar med en dubbelturnering med fel hand där vi lottar ihop paren. Sedan fortsätter vi med en handikappturnering, på samma sätt som vi haft förr om åren i klubben. Men eftersom vi nu har blivit så många så lägger vi denna julturnering på annandagjul i stället med start kl 10.00.

Var vänliga att anmäla er till kansli@astorpsbtk.se eller säg till någon ledare på träningen. Vi hoppas på att det kommer många och speciellt att föräldrar till de nya medlemmarna kommer och lär känna klubben och har kul ihop med dess medlemmar.

Välkomna!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest