Åstorps B-lag vann mot Kågeröds BTK 3 med 8–2!

Trots att Kågeröd hade toppat med Johannes Norström, som spelar i deras division 2 lag, vann vårt B-lag med 8–2.

Där fanns mycket positivt att ta med. Jim Persson som tränat en fyra-fem gånger denna säsongen storspelade och vann sina två matcher övertygande och även dubbeln ihop med Alexander Albæk. Alexander Albæk tog set på Johannes och efter en trög start slog han Måns Persson ganska övertygande med 3–1. Loa Schoug spelade bra även denna kvällen i Åstorpströjan. Han förlorade ganska klart mot Johannes, men i spelet var han inte chanslös och sedan slog han Måns med 3–1. Albin Karlsson fortsatte sitt storspel från i lördags och vann enkelt sina båda matcher mot Benny och Jonathan. Hade varit kul och sett om han hade kunnat rå på Johannes, men matchen gick inte så långt. Loa och Albins dubbel match var riktigt bra och de stöttar verkligen varandra i spelet och det tycker jag är väldigt kul att se.

Det är även väldigt kul att se att Uffe och Helena, Loas föräldrar, hjälper de våra på ett alldeles utmärkt sätt. Tycker även att Jims spel bådar gott inför fortsättningen. Bara att hoppas att han fortsätter att träna och spela matcher. Alla spelarna i laget har utvecklats på ett positivt sätt och det är kul att se. Sedan har vi ju Christofer “Stoffe” Rosdahl att ta till också senare på säsongen. Det ser bra ut nu, efter en knackig start.

Resultaten från matchen ser ni om ni klickar här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest