Bra spel under söndagen också i Tomelilla!

Det blev en hyfsad dag under söndagen i Tomelilla också.

Frederik Albæk blev femma i P-11 efter att han förlorat kvartsfinalen mot Oskar Thomasson IFK Lund med 3–1 i set. Enligt rapporterna så kom han inte igång ordentligt i den matchen. Men Oskar är bra så det är inget att säga om och bli femma i P-11 när det i stämmer riktigt är också bra. I P-15 så räckte han inte till riktigt men där är han med och lär som det heter. En hyfsad helg för Frederik som visar att han tillhör de bättre 01’orna i landet nu.

Alexander Albæk slutade på andra plats i HJ-17 efter att han i finalen förlorat med 3–1 mot Benjamin Lillelund från Bornholms BTK. Han visar att han går framåt hela tiden. Trots att han inte var riktigt nöjd med spelet i helgen så fick han ändå en del fina placeringar denna helgen. I HS-2 så hade han inte så mycket att hämta eftersom han hamnade i en pool som bland annat innehöll slutsegraren Emil Olsson från Skurups BTK. Han är åtta i Sverige i P-15 och spelar i division 2, så det är inte så mycket att säga om.

Våra flickor Moa Sjöström och Nadezhda Astafjeva spelade i F-11 och i F-14. De blev fyra respektive femma i F-14. De blir bättre och bättre för var tävling som de spelar. Så snart lär det lossna och de kommer att vinna några matcher de också. Så bara fortsätt träna och ligg i så lär framgångarna komma för er.

Alla resultat från tävlingen kan ni läsa om ni klickar här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest