Förlust för B-laget mot Allerum 3!

Trots storspel av våra lirare i B-laget så blev det förlust med 8–5 mot Allerum GoIF 3.

Speciellt Jim Persson övertygade rejält i sitt spel mot Allerum. Han slog överraskande David Jensen i en hård femsetare, sedan förlorade han mot Henrik Sjöbeck. Han vann den sista matchen, som inte räknades eftersom Alexander Albæk förlorade i knallhård femsetare mot nämnde David. Han räddade tre matchbollar i fjärde set men tyvärr räckte inte det utan han förlorade i avgörande set. Alexander och Jim vann sin dubbel klart mot David och Jonathan Krig. Albin Karlsson spelade bra och var nära en skräll mot Henrik Henrik. Men han fick ge sig i en match över fem set. Mot Eskil Tyrberg var han som väntat chanslös. Loa Schoug spelade bra mot David och vann efter fyra set. Att han sedan förlorade mot Henrik och Eskil är inget att säga om.

Killarna var nära att skrälla och hade de haft marginalerna på sin sida så kunde det ha varit ett faktum. Men samtliga har gått framåt under hösten och nu meddelar Albin att han skall börja tävla lite igen. Han har anmält sig till både Lilla Rekordspelen den 29 december och Söderspelen i Borås den 21-22 januari. Vilket vi tycker är väldigt kul att han vill ta tag i sitt pingisspel igen. Laget i sin helhet går framåt och de kommer att skrälla i fler matcher framåt våren, det är jag övertygad om. Bara de fortsätter träna och sedan får vi hoppas att Allerum lämnar division 5 efter denna säsongen för det är inte så kul att bli utspelade av deras kanoner hela tiden som borde hålla till åtskilliga serier högre. De flesta av dem i varje fall.

Här ser ni resultaten från matchen.

Tabellen haltar eftersom vissa lag inte har så bråttom att sätta in resultaten. Det kan man tycka är lite synd för det tar bort en del av spänningen i serierna att inte resultaten rapporteras in så snabbt som möjligt, i varje fall senast dagen efter matchen är spelad. Men här är den i alla fall.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest