Klar vinst för Classic mot Klippan 1!

Det blev en klar vinst i den sista seriematchen för säsongen för Classic.

Laget övertygade stort i bortamatchen mot Klippan 1. De vann med 8–2 och det efter stabilt spel av Björn Nilsson som vann 2 singlar och det gjorde även Kent Tillgren och Kenneth Bokne. Christer Emilsson hade inte det riktiga flytet under kvällen och han förlorade överraskande mot Fredrik Svensson i en femsetare och även mot Thomas Ållemark efter fyra set. De båda dubblarna vanns klart utan några större besvär.

Eftersom de står över sista omgången innan jul så var det sista matchen innan serien vänder. De har verkligen övertygat denna säsongen och har endast tappat tre poäng under höstens spel. Så de är riktigt ordentligt med i toppstriden. Skulle tro att de kommer att ligga på en tredje plats när den sista omgången är klar. Bra lirat gubbar!

Här ser ni resultatet från matchen.

6 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest