Klart godkänt seriespel i höst!

Våra serielag har gjort klart godkända insatser under hösten.

A-laget ligger på en fin tredje plats i sin serie. De har ännu inte förlorat någon match och har ett väldigt bra läge att ta sig till åtminstonde en kvalplats till division 2.
Serietabell och resultat kan du se här.

Damlaget som har haft väldigt stora bekymmer med skador och annat elände har klarat sig bra i division 2, trots allt. De har spelat fyra oavgjorda matcher och förlorat tre. De ligger på en sjätteplats i serien, men den är riktigt jämn. Med lite tur så kan de avancera i vår, något eller några steg.
Serietabell och resultat finns här.

Åstorps BTK Classic ligger på en fin andra plats i sin division 5 serie. “Di gamle” har kommit igång bra och hade inte en svår hälseneskada stoppat en av de bättre spelarna i matchen mot serieledarna BT Syd hade det funnits chans att tabellen hade sett lite annorlunda ut. Men de har gjort en klart godkänd insats så här långt.
Serietabell och resultat kan du se här.

B-laget har också haft lite otur med sjukdomar och avhopp precis innan starten. Men efter att de fått in Loa Schoug i laget och att Jim Persson återupptagit sitt pingisspel har laget har fått en helt annan stabilitet i de sista matcherna. De ligger på en godkänd fjärdeplats i serien som är den samma som vårt Classic-gäng spelar i.
Serietabell och resultat kan du se här.

F-11 består av tjejer som börjat spela nu i höst och som ingår i vår lyckade tjejsatsning. De lyckades vinna sin första match i det sista sammandraget innan juluppehållet. Det innebär att de inte ligger sist i utan de avancerade till en nionde plats i serien som kallas P-9. I P-9 serien får även flickor upp till 11 år spela, så det är därför serien kallas så.
Serietabell och resultat kan du se här.

P-11 har häng på förstaplatsen och troligtvis hade de haft den om inte Frederik Albæk hade blivit sjuk till den sista sammandragningen när det var dags för seriefinal. Men de har fortfarande chansen att vinna serien. Marcus Engvall och Amadeus Hellgren var nära att klara seriefinalen själva. Det visar att klubben har många bra ungdomar på väg upp i den ålderklassen.
Serietabell och resultat hittar du här.

P-15 anmälde vi sist av alla lagen, kvällen innan serien lottades faktiskt. De har överraskat stort på oss, de ligger trea i serien som vi trodde skulle bli alldeles för svår för dem. Speciellt en spelare har övertygat och det är Johannes Collin. Han började spela i fjol och har visat framfötterna rejält. Han inte har förlorat någon match ännu och har kvoten 10-0 i matcher. Hans 12-årige kompis Kenny Tran har också spelat mycket bra och om han hade haft lite tur i sina matcher kunde laget legat högre upp i tabellen, för han har förlorat en hel del femsetare. Så det lovar verkligen gott inför vårens fortsättning av serien.
Serietabell och resultat finns att se här.

Läs även på HD.se

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest