Ny vinst för Classic!

Classic fortsätter att imponera i serien. På torsdagskvällen slog de tillbaka Strövelstorps BTK med 8–5.

Strövelstorps BTK består för det mesta av enbart spelare i Classics ålder. Men denna kvällen hade de med sig en 14-åring som fick det tufft mot våra ärrade kämpar. Aldrig förr har det väl hörts så många bortförklaringar på förlorade bollar som denna kvällen. Det fanns i princip en ny förklaring för varje boll. Samtidigt tror jag inte det finns så många som har idiotförklarat sig själva heller som denna kväll. Men trots allt detta kan det nog inte bli mycket bättre stämning mellan två lag. Som en av “Strövelstorparna” sa: Detta är nog den roligaste matchen under säsongen att spela, och som publik fick man många garv.

Själva spelet var väl inget att yva sig över. Strövelstorps Uffe Kristiansson tog fullt, trots att vi gjorde ett tappert försök att köra slut på honom på vår fysträning under onsdagskvällen. Kan noteras att yxans mästare slog två “yxor” men han förlorade bägge poängen. Det bevisar kanske hur trött han var. Men det gjorde att han spelade som i trans. Så vi skulle kanske inte kört så hårt med honom under onsdagen, för han har aldrig spelat så avslappnat – han tog sina tre singlar utan att tappa ett set. Hos Åstorp togs segrarna av Kent Tillgren 2, Björn Nilsson 2, Christer Emilsson 2, Henrik Kylberg 1 samt dubbeln genom Kent och Henrik.

Resultatet från matchen ser ni här.
Serietabellen och alla matcher ser ni här.

2 kommentarer » Skriv en kommentar

  1. Ska kanske lägga av nu… Det kan ju inte bli mycket bättre. 9-0 i set mot Björn, Christer och Kent var mycket, mycket bättre än jag vågat hoppas på. Fast de där två missade yxorna svider…

  2. De va hårt. Somnade inte förrän halv sex. tänkte bara på va de var för dj…. skruv. Sen drömde ja att kudden snurrade, ibland mycket ibland inget alls……

Pin It on Pinterest