P-15 laget imponerar!

Vårt P-15 lag vann två matcher och förlorade en i det andra sammandraget för säsongen.

Det var när att de vunnit alla tre matcherna i samandraget i Kågeröd. De förlorade mot Kågeröds BTK 2 efter att de bland annat förlorat dubbelmatchen efter en knallhård match.

  • De började möta Arlövs IK 2 som de vann med 4–1. Johannes Collin vann två singlar och Kenny Tran vann en match som för övrigt var hans första vinst i årets serie. De vann även dubbelmatchen.
  • I andra matchen stötte de på Kågeröds BTK 2 vilka de förlorade mot med 3–2. Johannes Collin vann sina båda matcher och sedan förlorade Kenny sina båda. Men det var nära att de vann den matchen. Dubbelmatchen förlorades med 11–8, 13–11, 14–16, 9–11, 9–11. Man kan nog säga att det kunde slutat hur som helst.
  • I sista matchen för dagen mötte de Arkelstorps BTK, som de vann mot pånytt. Denna gången med 4–1. Kenny förlorade en stenhård femsetare och Johannes vann sina båda matcher. Dubbelmatchen vanns också av dem.

Mycket roligt att de kan ta för sig så bra i denna serien. Kenny är endast 12 år och Johannes 14, så de kan vara med fler år i denna serien. Mycket bra. Mest övertygar Johannes som inte har förlorat någon match i serien ännu. Han har 10–0 i kvot. Mycket bra och kul. Kenny blir bara bättre och bättre han också vilket gör att de kan fortsätta skrälla till våren i serien.

Tack till Kågeröds BTK för snabb resultatredovisning.

Klicka här så ser ni tabell och matcher i serien. Sådana som är spelade och matcher som kommer att spelas. Klicka på detaljer så ser ni resultatet i matchen.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest