Storspel av P-11!

I lördagens matcher kunde inte lagets bästa spelare Frederik Albæk vara med. Han har fått lunginflammation. Troligen kommer inte han att spela på ett tag. Men Marcus Engvall och Amadeus Hellgren storspelade under lördagen, de vann två matcher och förlorade bara en.

  • I första matchen mot IFK Lund 3 tappade de inte ett enda set och vann matchen med 5–0.
  • I andra matchen spelades seriefinal mot IFK Lund 1. Efter ett mycket bra spel fick de trots allt ge sig med 3–2 och de kunde lika bra vunnit. T.ex så förlorade Amadeus en femsetare. Vinst i den matchen hade medfört vinst i matchen.
  • I sista matchen mot Höganäs BTK 2, som ligger trea i serien, vann de med hela 4-1. Mycket bra, speciellt dubbelspelet imponerar. De förlorade inte någon av dagens tre dubbelmatcher. Kanon.

De har fortfarande chans att vinna serien eftersom de inte förlorade så stort mot IFK Lund 1. Med Frederik i laget skall det mycket till om de förlorar mot dem igen.

Klicka här så ser ni tabell och alla matcher i serien. Om ni klickar på detaljer efter resultatet kan ni se resultaten i respektive matcher. Vill passa på och tacka Höganäs BTK för snabb resultatredovisning.

Vi får hoppas att vi får fler resultat under kvällen eller morgondagen, då kommer jag att skriva om de matcherna också. Kan väl skriva så här mycket redan att F-11 laget vann en match och det är väldigt kul.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest