Tränar-/ledareträff under Värendspelen!

Om det finns intresse från någon ledare eller förälder så ta chansen och lyssna på Thomas von Scheele, spelarutvecklare och Mats Hedin, ansvarig elitidrott. Klubben fick denna inbjudan på mailen idag.

Under Värendspelen i Växjö 6–8 januari kommer SBTF att arrangera en tränare-/ledareträff vid två tillfällen. Du som är intresserad ledare, spelare eller förälder är välkommen på träffen som genomförs i konferensrummet till höger innanför huvudentrén till idrottshallen (Teleborgshallen). Ingen föranmälan krävs.

Tider:

  • Fredagen 6 januari kl. 15.00 – ca 16.00
  • Lördagen 7 januari kl. 10.00 – ca 11.00

Tema:

  • Ungdomsträning
  • Vad är bra grunder (tekniskt, fysiskt, mentalt etc) att träna för att ha möjlighet att bli en så komplett bordtennisspelare som möjligt?
  • Hur kan vi ledare vara en så bra coach som möjligt för att spelaren skall lära sig det som behövs för att utvecklas?

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest