Nyheter om Lag-SM!

Vi har tre lag som skall kvala till lag-SM i Åstorp den 24-25 mars. Nu har spelplats och lottning kommit. Alla matcher spelas söndagen den 29 januari på respektive spelställe.

För F-13 är det en ganska kort resa. De åker till Helsingborg för att kvala mot Lyckeby 4 och Kågeröds BTK. Om de vinner kommer de att få möta det segrande laget i pool 2 där Råå BTK, Lyckeby 1 och Torslanda IK spelar. Det blir tufft men inte omöjligt om Natalie Luu återupptar sitt pingisspel. Mycket hänger på det. Annars så kommer vi att spela med Rikke Wiladsen och Felicia Do. All info om kvalet kan ni läsa här.

I P-13-kvalet ser det ännu tuffare ut, men inte hellre där är det helt omöjligt. De får resa till Sölvesborg och spela mot Lyckeby BTK och Spårvägens BTK. Om de vinner får de möta vinnarna i den andra poolen där följande lag tävlar: Sölvesborgs BTK, BTK Rekord och Lyckeby PK. I detta laget deltar: Albin Karlsson, Ivan Ou, Malte Lund-Andersen och Loa Schoug. All info om kvalet i denna klass läser ni om ni klickar här.

I HJ-17-kvalet som går i Skurup är de väl mer med och lär. Det är riktigt bra lag i den poolen som de hamnade i: KFUM Kristianstad, Lyckeby PK och Skurups BTK. Segraren går vidare till finalspelet. I detta laget deltar Henrik Selmquist, Viktor Stilling, Sebastian Karlsson och Alexander Albæk. Chansen finns, men den är nog inte så stor. All info om kvalet i denna klassen kan läsa här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest