8–0 vinst mot Arkelstorp för A-laget!

I matchen mot seriens jumbo blev det vinst med 8–0 efter fem fem-setare. Så matchen var betydligt jämnare än vad siffrorna visar.

Speciellt måste vi framhålla vår 13 årige stortalang, Albin Karlsson, som verkar fått en nytändning nu efter ett litet uppehåll. Hans spel i matchen var riktigt grymt, speciellt i första matchen mot Marcus Jangsell. Mot Patrik Leandersson gick det också bra. Sebastian Karlsson spelade bra utan att övertyga, så som han gjorde i gårdagens tävling i Kungsbacka. Men han visar att han blivit mycket starkare mentalt än tidigare. Nu vinner Sebban många jämna matcher.

Henrik Selmquist har en bit kvar till storformen, men visade stundtals att han är på väg uppåt igen. Billy Wahlgren vann sina båda matcher. Mot Marcus Jangsell blev han nollad i tredje set men lyckades vända och vinna trots det och det är det väldigt starkt att göra – det är det inte många som klarar av!

Resultat från matchen
Serietabellen

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest