B-laget vann med 8-3 mot BTK Scania!

B-laget vann sin match denna veckan mot BTK Scania från Landskrona med 8–3.

Laget släppte fram en debutant även denna vecka. Denna gången var det en annan 10-åring som fick debutera, Frederik Albæk. Han gjorde det bra, han vann en singel och en dubbel ihop med sin bror Alexander. I den andra singlen förlorade han i en hård femsetare mot Jesper Nielsen. Bra debut Frederik, nära storslam. Alexander Albæk vann sina matcher utan att övertyga. Inställningen var inte den bästa. Om man lyssnar på hans snack före och under matcherna undrar man om han tycker det är kul att spela pingis. Hoppas hans inställning blir bättre, för han har utvecklats mycket under säsongen och är nära att slå igenom. Men då måste inställningen och fokuseringen bli mycket bättre.

Felicia Do vann en singel och förlorade en. Hon förlorade mot rutinerade Robert Dujmovic och det är inget att säga något om. Jim Persson var kvällens behållning. Som alltid så blir det “lir” när han är vid bordet. Skulle tro att han är ensam om att spela det spelet som han gör. Men han blir bara bättre och bättre. Så vi låter honom hållas. Det kan bli riktigt bra till slut.

Matchresultat
Serietabell

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest