Classic vann mot B-laget!

Vårt B-lag som endast består av yngre spelare pressade våra äldre Classicspelare.

Det började inte så bra för B-laget. Två återbud i sista stund gjorde att de fick ställa upp med debutanten i dessa sammanhang, den 10-årige Marcus Engvall. Han gjorde det riktigt bra. Han tog t.ex set på rutinerade Kenneth Bokne.

Matchen hade hela 6 femsetare och endast fyra av matcherna avgjordes efter tre set. Lagen vann tre matcher vardera efter fem set. Så slutresultatet kunde blivit tvärt om, med lite tur för B-laget. Nu slutade matchen 8–5 till Classic efter att de hade fått ta fram all rutin de skaffat sig genom åren. I och med segern ligger laget fortfarande på andra plats i serien.

För Classic vann Kent Tillgren två matcher och en dubbel ihop med Kenneth Bokne som också vann två matcher. Björn Nilsson vann två matcher och dubbeln ihop med Christer Emilsson.

I B-laget vann både Albin Karlsson och Alexander Albæk vars två singlar och sedan vann Loa Schoug en match.

Här kan du se siffrorna i matchen.
Här kan du se tabellen och de andra resultaten i serien.

4 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest