Lag-SM kvalet i helgen!

I helgen är det dags för kval till årets lag-SM, som spelas i Åstorp den 24-25 mars.

F-13 spelar sitt kval i Helsingborg på söndag. I deras pool har Lyckeby BTK 4 dragit sig ur så det blir endast en match i poolen, mot Kågeröds BTK. Den matchen startar kl 13.00 i Idrottens Hus. Om de skulle vinna väntar en direkt avgörande match kl 15.00 om vem som skall komma till finalen. I den andra poolen spelar Råå BTK, Lyckeby 1 och Torslanda IK. Laget kommer att bestå av Felicia Do och Natalie Luu.

– Resultat och spelordning.

P-13 spelar kvalmatcher i Sölvesborg på söndag. I deras pool spelar Lyckeby BTK och Spårvägens BTK med start kl 10.00. I den andra poolen spelar Sölvesborgs BTK, BTK Rekord och Lyckeby PK. Finalen mellan dessa båda poolvinnare går kl 15.00. Laget består av Albin Karlsson, Ivan Ou och Malte Lund-Andersen med Loa Schoug som reserv.

– Resultat och spelordning.

HJ-17 spelar i Skurup med start kl 09.00. De spelar endast i en pool med 3 lag eftersom Lyckeby BTK har dragit sig ur. Åstorp börjar 09.00 mot KFUM Kristianstad. Sedan får de sysselsätta sig själva i Skurup till kl 16.00 för match mot Skurups BTK. Eventuellt kan den matchen komma att spelas något tidigare. Segraren av dessa tre lag går till lag-SM finalen. Åstorps lag består av Viktor Stilling, Henrik Selmquist och Sebastian Karlsson. Reserv på hemmaplan Alexander Albæk.

– Resultat och spelordning.

Förhoppningsvis uppdateras resultatsidorna direkt efter avslutat spel.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest