Mycket i helgen!

I helgen är det mycket som händer på många plan i klubben.

Vi har 6 spelare som åker till Borås för att spela i Söderspelen: Sebastian Karlsson, Albin Karlsson, Henrik Selmquist, Alexander Albæk, Natalie Luu och Rebecca Ulfskans. Tyvärr så har Loa Schoug fått lämna återbud på grund av skada, men han är troligen tillbaks nästa vecka och tränar igen. Ledare är Stefan Karlsson.
Samling på Lidl’s parkering kl 06.00 på lördag morgon.

Vi har alla våra tre ungdomslag igång. Med ett sammandrag i Åstorp också som genererar folk. Rolf Andersson är tävlingsledare.

Mona Bäcklund och Johan Linder påbörjar en tvådagars Projektledarutbildning i Skåneidrottens regi. Andra dagen är den 4:e februari.

Angelica Edsfeldt deltar i Distriktsledarutveckling. Hur man kan göra distriktet bättre? Blir distriktet bättre blir troligtvis klubben också bättre. Vi kan räkna in Annika Ulfskans som Åstorpare också, även om hon deltar som ledamot i Skånes Bordtennisförbund.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest