Ny Sverigerankning på ungdomssidan har kommit!

I dag kom den nya Rankningen som gäller för ungdomar från och med 2012-01-09.

Om det hade varit uttagning till U-SM på denna rankningen så hade vi haft följande spelare med på U-SM. Loa Schoug ligger 41:a och Frederik Albæk på en 73:dje plats på P-12 listan. I P-15 så ligger Sebastian Karlsson på en 37:de plats och på flick sidan så är Natalie Luu på en 43:dje plats.

Till J-SM har vi för närvarande Henrik Selmquist på 59:onde plats och Sebastian på en 82:de plats. Det finns fem spelare som är födda 97 som kommer att spela i P-14 i stället. Så därför ligger han på en finalplats även i HJ-17. Natalie och Felicia Do ligger på 31:a respektive 38:de plats. Det är 80 pojkar och 48 flickor som får spela i U-SM och i J-SM.

Vecka 7 kommer den definitiva uttagningen att ske för U-SM och vecka 12 för kvalificeringen till J-SM. Så det kommer att bli spännande omkring den 17 februari när nästa rankning kommer så att vi kan se vilka som kommit med till U-SM och omkring den 23 mars vilka som kommit med till J-SM.

Om ni går in på STATISTIK i menyn så ser ni vilka platser alla i klubben ligger på. Noteras kan att våra Danska vänner som skulle kunna vara kvalificerade inte får vara med varken i U-SM eller i J-SM.

Om ni klickar här kan ni kolla hela Sveriges rankning.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest