Oavgjort i seriefinalen för Classic!

Trots att lagets ankare Kent Tillgren nog hade en av sina sämsta dagar vid bordet, blev det oavgjort 7–7 mot BT Syd 2 från Helsingborg.

Matchen hade fem femsetsmatcher. Så man kan ju  i varje fall inte säga att matchen inte var jämn. BT Syd 2 vann tre av dem. Även där var det alltså jämnt.

Christer Emilsson börjar komma igång riktigt bra nu. Han vann två matcher och speciellt imponerar 3–0-vinsten mot den förre detta elitspelaren Stafan Wallin. Han vann även dubbeln ihop med Björn “Böse” Nilsson, som också tog två vinster. Även Henrik Kylberg vann två matcher och han spelade kvällens jämnaste match mot Anders Nilsson. Henriks vinst i avgörande set med 17–15 var mycket bra. Sedan har vi Kent Tillgren som brukar vara säkerheten själv, han fick tyvärr inte alls till det igår. Men det är bara att komma igen och blicka framåt.

Laget ligger kvar på andraplatsen i tabellen så de har hittills gjort en mycket bra säsong.

Matchresultatet
Tabellen

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest