P-15 vann två matcher i helgen!

Vårt P-15-lag övertygar mer och mer för varje omgång. De vann två matcher sammandraget i Åstorp under helgen.

Laget har häng på en andraplats i serien och bara det att de är med i toppen av den är en jättebra prestation. Som jag har skrivit innan så anmälde vi laget i absolut sista stund eftersom vi inte var riktigt säkra på att de skulle klara sig i serien. Men de har överraskat alla i klubben och det är väldigt kul. Johannes Collin har t.ex 14-2 i kvot vilket gör honom till seriens bästa spelare om man räknar kvot. Kenny Tran är endast 12 år och övertygar mer för varje gång det är dags för spel. Men det är också två träningsflitiga killar och det ger resultat också.

De startade dagen med att möta Kågeröds BTK 1 som har Jonathan Kvist i laget, som spelar i deras division 4 lag. Han borde vara klart bäst av alla i serien och det visade han också. Han vann ganska klart över Johannes och han vann även en dubbelmatch. Men Johannes slog Marcus Åkerlund och det är riktigt bra gjort. Kenny kämpade på och tog set på Anders Nilsson och det är också bra. Anders är fem år äldre än Kenny så det var inte dåligt precis.

I andra matchen mötte de Hylta GF, som ligger på en andra plats i serien, och där överraskade de med att vinna med 3-2. Trots att Johannes förlorade en av sina matcher så vann laget. De vann dubbeln och Kenny klev fram och slog Simon Nielsen vilket var bra gjort.

I sista matchen för dagen så möte de Arlövs IK 2. Här blev det också vinst med 3-2 och det efter att Johannes vunnit två matcher och att de vann dubbeln. De är riktigt vassa i dubbeln och det är kul för att klubben brukar inte vara så bra på dubbel.

Tabellen och de indviduella resultaten kan ni se här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest