P15-laget överlägset

När det var dags för vårt P15-lag att åka till Arkelstorp i nordöstra Skåne för ännu ett seriesammandrag så var det med en nästan helt ny uppställning.

Normalt består laget av Johannes Collin och Kenny Tran, men den här lördagen kunde inte Kenny spela. Han ersättes då av Loa Schoug och Jim Persson. Och det gick ju alldeles utmärkt. De två debutanterna och Johannes vann samtliga tre lagmatcher enkelt. Trots att en av motståndarna var överlägsna serieledarna Kågeröd 1.

I första matchen spelade Johannes och Jim mot Kågeröd 2, och vann bekvämt med 5–0. Andra matchen spelade Loa och Johannes mot Arkelstorp, och även den matchen vanns med god marginal, 4–1. Sista matchen för dagen var mot serieledarna Kågeröd, och då spelade Jim och Loa. Och för första gången den här säsongen fick serieledarna stryk och det med råge…

Matchen slutade 5–0 till Åstorp.

Så grabbarna kunde nöjda åka hem med snygg statistik i bagaget:

  • Jim 4–0
  • Loa 4–0
  • Johannes 3–1

Plus att man vann samtliga dubbelmatcher.

Inom kort finns matchresultaten här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest