Rebecca 5:a i Nordiska Top 12

I helgen var jag på Bornholm för att spela Nordiska Top 12.

Precis som Stefan skrivit tidigare så hade jag 4–2 i kvot inför söndagens spel där slutkvoten senare blev 7–4 efter att den norska tjejen och Rikke Holst Willadsen fått lämna WO pga skador. På söndagsmorgonen hade jag inte marginalerna och spelet på min sida men det blev betydligt bättre efter lunchuppehållet då jag började jag med att förlora mot Nicoline Koefoed med 3–0 (som slutade tvåa) och sedan vinna de två sista mot Karoline Dam Mortensen 3–1 och Malene Kaag 3–0. Kan även tillägga att jag endast förlorade mot de som kom före mig.

Detta var min sista tävling och jag kan väl inte säga annat än att jag slutade med flaggan i topp!  🙂

Måste även tacka My Ylinen och hennes mamma för att jag fick följa med, utan dem hade jag inte kunnat åka. Stort tack.

Även ett stort grattis till Linn Millbert som blev segrarinna, GRATTIS !

Resultatlista finns att ladda ner här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest