Rebecca ligger fyra!

Rebecca Ulfskans ligger fyra efter första dagens spel i stortävlingen Nordea Nordisk Topp 12 på Bornholm.

Rebecca tampas med stora delar av Danska ungdomslandslaget och toppspelare från Sverige och Norge. Efter dagens spel ligger hon på fjärde plats vilket är väldigt bra. I tävlingen finns det prispengar att vinna. Om hon behåller sin fjärdeplats vinner hon 500 Danska kronor. Hennes kvot efter första dagen är 4-2. Vi kan tyvärr inte se vilka hon spelat mot på Bornholms hemsida men det kommer säkert att komma på deras hemsida så småningom.

Ställningen efter första dagen.
Bornholms Bordtennis förbunds hemsida.

Det kan vara hennes sista tävling. Men hon slutar verkligen på topp, Rebecca har aldrig varit i närheten av dessa resultat som under de två sista helgerna. Kanske spelar hon nästa helg mot Halmstads BTK i serien också. Sedan skall det vara slut säger hon, och vi förstår henne. Hennes knäproblem är inte roliga.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest