Skånes UGP efter Lilla Rekord Cupen!

Vi har några som avancerat på listorna i Skånes UGP. Till exempel leder nu Loa Schoug P-12. Men det finns några till som kom högre upp på listorna.

Som ni vet vid detta laget är det de 6 bästa tjejerna och 12 bästa killarna som går till slutspelet i Helsingborg den 12 maj. Klicka på klassen för att se hela listan.

F-11: Här avancerar våra töser sakta men säkert uppåt i tabellen. Nu ligger Moa Sjöström och Nadezhada Astafjeva på en delad tolfteplats.

F-12: Här hittar vi Moa och Nadezhada på en delad 12:e plats.

F-14: Här har vi våra duktiga 98:or på finalplats. Både Natalie Luu och Felicia Do ligger på en delad fjärdeplats.

F-15: Här är Natalie tvåa och Felicia fyra.

P-11Här har Frederik Albæk en sjundeplats, Marcus Engvall har en trettondeplats och sedan kommer Amadeus Hellgren på en femtondeplats.

P-12: Här gick Loa Schoug upp i ledningen efter sin vinst i Lilla Rekord-Cupen. Även Frederik Albæk avancerade lite i tabellen och ligger nu på en niondeplats.

P-14: Här avancerade Albin Karlsson några placeringar efter sin fina tredjeplats i Lilla Rekord Cupen. Han ligger nu på sjunde plats i tabellen. Loa Schoug ligger på en fin tolfteplats också.

P-15: Precis det samma som i F-15. Klassen blev inställd. Men vi har ju Sebastian Karlsson på en femte plats i tabellen och Albin ligger sjua.

Klubben har 11 finalplatser för närvarande vilket får anses bra. Vi har några till som ligger väldigt nära och som förhoppningsvis tar sig dit. Om man har kommit med till final i två klasser får man välja själv vilken klass man vill spela i.

Nästa tävling är Kävlingespelen den 11-12 februari.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest