Storslam igen för Åstorps P-11 lag!

Denna gång var det BTK Rekord som bjöd in till seriespel i Helsingborg. Fredrik Albæk var tillbaka i laget efter sjukdom och visade att han fortfarande är säkerheten själv! Han tappade inte ett enda set! Även Marcus och Amadeus visar att de har storform för tillfället och de blir bara bättre och bättre för varje match!

Första matchen var mot Allerum GIF och det blev klara siffror med 5-0 i vinst.

Allerum GIF–Åstorps BTK: 0–5

Emil Nilsson Amadeus Hellgren 0-3 0-1
Viktor Borg Marcus Engvall 1-3 0-2
Linus/Emil Fredrik/Marcus 0-3 0-3
Algot Axelsson Frederik Albæk 0-3 0-4
Alexander Bohlin Amadeus Hellgren 0-3 0-5

 

I andra rundan besegrades BTK Rekord även här med 5-0! Marcus slog för första gången Ross i en rafflande match där Marcus storspelade stundtals! Även Fredrik och Amadeus storspelade i sina matcher. Fredrik vann säkert sina två singlar och var riktigt stabil. Amadeus blir bara bättre och bättre och vann sin singel säkert med 3-0. Han vann också dubbeln med Marcus. De är än så länge obesegrade i dubbel och spelar riktigt bra ihopa.

Åstorps BTK–BTK Rekord: 5–0

Frederik Albæk Petter 3-0 1-0
Marcus Engvall Ross 3-1 2-0
Amadeus / Marcus Petter/Ross 3-1 3-0
Frederik Albæk Ross 3-0 4-0
Amadeus Hellgren Petter 3-0 5-0

 

Dagens sista omgång mot Kågeröd BTK var det samma klara siffror med 5-0 i vinst. Vi  tappade inte ett enda set i någon av matcherna. Bästa insatsen här stod Amadeus Hellgren för när han slog Oliver Jönsson. Fredrik och Marcus spelade också bra i sina matcher.

Kågeröd BTK–Åstorps BTK: 0–5

Viktor Persson Frederik Albæk 0-3 0-1
Filip Eliasson Marcus Engvall 0-3 0-2
Oliver/Viktor Amadeus/Marcus 0-3 0-3
Oliver Jönsson Amadeus Hellgren 0-3 0-4
Filip Eliasson Frederik Albæk 0-3 0-5

 

Nästa helg tar vi oss an Lund 1 igen som leder serien, och som det såg ut nu lär vi tvåla till dom också nästa helg!

André Engvall

Tabellen kan ni se om ni klickar här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest