Ungdomslagen spelar igen i helgen!

I helgen spelar ungdomslagen sina fjärde samandrag.

P-15 åker iväg till Arkelstorp på lördag för matcher mot Kågeröds BTK 2, Arkelstorps BTK och Kågeröds BTK 1. Laget består denna gång av Johannes Collin, Loa Schoug och Jim Persson. Tyvärr så kan inte Kenny Tran så därför har vi kastat in två debutanter i laget. Laget har en chans att bli tvåa i serien efter suveräna Kågeröds BTK 1 som är obesegrade. Sedan finns det tre lag på samma poäng som slås om andraplatsen.

Serietabellen ser ni här

P-11 åker till Allerum för att spela mot Höganäs BTK 1, IFK Lund 3 och i sista matchen för dagen mot serieledarna IFK Lund 1. I matchen mot IFK Lund 1 är det direkt avgörande vem som kommer att vinna serien. En seger får vårt lag är ett måste. Vi hoppas att Frederik Albæk, Marcus Engvall och Amadeus Hellgren är i storform till den matchen.

Serietabellen ser ni här.

F-11 spelar hemma i Åstorp i en ny fyralagsserie. Serien kallas P-9 B. Lagen som slutade på plats 7 till 10 i den andra serien gör upp om segern här. Serien består av följande lag: Bjärnums BTK 1, Bjärnums BTK 2, Eslövs AI 2 också Åstorps BTK. De skall mötas två gånger vardera i de två sista samandragen. Vi hoppas på en framskjuten placering för våra flickor i serien. Laget består av Moa Sjöström, Maida Skrijelj och Nadezhada Astafjeva.

Serien ser ni här.

2 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest