Vinst för A-laget mot Verums GoIF!

A-laget slog Verums GoIF borta med 8–1 utan några större problem.

Robin Pettersson gjorde debut i Åstorpströjan i dag och vann två matcher klart. Matchens bästa spelare var Sebastian Karlsson som övertygade stort och vann två singlar utan att tappa något set. Speciellt kul tyckte han nog det var att vinna över sin forna klubbkompis Christos Tokatlidis. Sedan storspelade Sebban och Henrik Selmquist i dubbeln, som de vann i raka set. Skulle tro att det var A-lagets bästa dubbelmatch i år. “Henke” vann också sina två singlar utan att spela speciellt övertygande. Billy Wahlgren var inte alls sig lik denna dag. Han hade det jättesvårt mot Kim Johansson som han vann över efter fem set. Sedan förlorade han klart mot förre detta Åstorparen Mikael “Mille” Nilsson.

Tabellen
Matchresultatet

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest