8-4 till A-laget mot BT Syd!

A-laget spelade match i dag igen. Denna gången mot BT Syd från Helsingborg: Det blev vinst med 8–4.

Matchen var väldigt jämn och det blev hela fem femsetare. Av dem vann Åstorp tre, två av dem efter att ha vänt 2-0 underläge.

Henrik Selmquist spelade stundtals riktigt bra och hans fotarbete såg bra ut. Men fortfarande får han lite “dippar” i spelet. Han slog klart Ninh Voung Phan och Timmie Wallin med 3–0. Sedan höll han på att vända ett 2–0-underläge mot Joakim Karlsson men tyvärr så la han med 3–2. Klart godkänt trots att han förlorade dubbeln med Sebastian Karlsson efter en femsetare mot Timmie och Lukas Schoug. Sebastian krossade Timmie Wallin med 3-0 för att sedan få lite problem mot Minh. Men han redde ut det och vann med 3–2 till slut.

Robin Pettersson började med att slå Lukas Schoug med 3–2 där han vänt ett 2–0-underläge, för att sedan förlora klart mot Joakim. Robin fastställde slutresultatet till 8–4 efter att han slagit Timmie Wallin med 3–1. Därefter vann han och Billy Wahlgren dubblen med 3–2 mot Joakim och Minh. Han spelade bra mot Jocke men han förlorade tyvärr med 3–2. Sedan slog han Lukas ganska klart.

Matchprotokoll Tabell

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest