A-laget närmare kvalplatsen!

En helt otroligt jämn match mellan vårt A-lag och Kristianstads PK slutade med en knapp seger för Åstorparna med 8–6. Matchen tog 3 timmar och 20 minuter att spela varav endast två matcher var tresetare.

Stor matchhjälte var Henrik Selmquist som vann alla sina tre singlar. Två stycken femsetare och en över fyra set. Speciellt nöjd är han nog med vinsten mot sin träningskompis i Eslöv Fredrik Andersson, som det var länge sedan han besegrade. Henke slog även Per-Gunnar Nilsson och Nils Nilsson samt dubbeln ihop med Viktor Stilling, som tog två singelvinster mot Per-Gunnar och Konrad Åmark, medan han förlorade mot Nils Nilsson.

Billy Wahlgren spelade lite bättre i dag än i går. Men riktigt bra var det inte. Han slog Konrad och förlorade mot Fredrik och Nils. Robin Pettersson slog P-G i den direkt avgörande matchen i en sten hård femsetare. Det var han nog nöjd med, men sedan förlorade han mot Konrad och Fredrik. Billy och Robin förlorade dubbeln också. Men det var en klart godkänd debut på hemmaborden.

I och med segern är vi nu två poäng före Kristianstad om platsen i kvalserien som avgörs den 21:e april. Skulle tro att Allerum blir alldeles för svåra att rubba. Men en kvalplats första året i div.3 är mycket bra av laget.

Matchresultatet.
Tabell
Nytt: Läs även på HD.se

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest